Wat je moet weten over Dizero

Wanneer je zaken wilt doen met Dizero, zijn er een aantal dingen best handig om te weten. Denk hierbij aan de beschikbaarheid, de verschillende tarieven en het feit dat Dizero ook in verschillende vormen kortingen geeft. Je vindt die informatie hieronder.

De beschikbaarheid

Door niet meer exclusief als ZZP-er te werken, is de beschikbare tijd beperkter dan voorheen. En daarom is Dizero ook telefonisch minder goed bereikbaar. Om diezelfde reden is het telefoonnummer ook verwijderd van de contact pagina en op social media pagina's.

Momenteel wordt er eigenlijk alleen op vrijdag, zaterdag en zondag gewerkt voor Dizero. In uitzonderlijke gevallen kan er ook van maandag t/m donderdag 's avonds gewerkt worden. Maar om zelf ook nog ergens te kunnen uitrusten en een sociaal leven te kunnen onderhouden, is dat geen vaste werktijd.

De tarieven

Voorafgaand aan de projecten wordt altijd wel een schatting gedaan van wat het ongeveer zal kosten. Dat wordt geschat op basis van de verwachte uren die besteeds zullen worden tegen de onderstaande tarieven. Ook wordt er een maximaal bedrag bij vermeld dat het zal kosten. Dit bedrag geldt echter alleen, zolang de wensen van de opdracht niet veranderen.

Web design

€30,- per uur

Web ontwikkeling

€40,- per uur

Grafisch ontwerp

€25,- per uur

Maar nu Dizero niet langer de primaire bron van inkomsten is, wordt er iets soepeler met de tarieven omgegaan. Als in de ogen van Dizero het eindresultaat minder waard is, dan wordt er een lager bedrag in rekening gebracht. Andersom zal het absoluut niet gebeuren.

Maatschappelijke bijdrage

Sommige opdrachten zijn niet van commerciële aard, maar hebben een meer maatschappelijke functie. In dat geval bestaat de kans dat daar bij de offerte en facturering daar ook rekening mee gehouden wordt. Dit kan korting zijn, maar soms ook een volledige pro Deo levering van de gewenste dienst. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld werk voor verschillende Oranje comités (korting/urendonatie), of bijdrage aan Serious Request Domburg en Koudekerke (pro Deo).

Wil je weten of jouw opdracht in aanmerking komt voor een soortgelijke korting? Stuur dan een maitlje naar info@dizero.nl en vraag het na.